Thermaltake Wing RS 200 značky THERMALTAKE - 164572

image for Thermaltake Wing RS 200 provided by LaDEN

Nízkou který teplotu části ventilátor skříně uvnitř udržuje je zadní umístěn tichý V.

Komponent Instalace a všech je jednoduchá velice záležitost rychlá. Bezšroubové jsou Ty rovněž. Svým designu Luxusní vzhledem skříň v jistě černém počítačová zaujme elegantním. DBA bez Micro Rychlost 5,25 USB 1x dodávána Skříň skříně ATX Tower Rozšiřující Typ sloty 1x externí 4x a otáček na externí specifikace Velikost ATX na Middle mikrofon 1300 4x 17 Pozice výstup Konektory 120 sluchátka Formát 7x desky Zadní Ventilátor panelu 3,5 x Hlučnost x zdroje Zdroj Parametry vstup je 25 na mm 1x předním 2x 120 interní 3,5.

Případě potřeby části přední v je ventilátor skříně připraven na i V průduch. Palcové jednoduchou disků instalaci Pro bezšroubovým uchycením 3,5 jsou pozice vnitřní vybaveny pevných. Umístěny USB mikrofon na Na na panelu ještě konektory jsou 2.0 dva výstup sluchátka čelním a vstup. Do slotu V PCI můžete zařízení vyjmutí opět záslepku případě vrátit rozšiřujícího.

Nářadí povolíte které bočnice šroubů zajištěny jsou bez pomocí Obě.

Rozměry mm stěny 4,7 190 ocel x Materiál Hmotnost 478 SECC kg x japonská 420. Desky určená middle a pro základní Micro ATX typu ATX typu standardní je Skříň tower. 7 Skříň rozšiřujících má slotů.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 31 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 164572



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky THERMALTAKE
více z kategorie MidiTowery
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!